Μεταγνώσεις

«Ηταν οι καλύτερες μέρες, ήταν οι χειρότερες μέρες, ήταν τα χρόνια της σοφίας, ήταν τα χρόνια της άνοιας, ήταν η εποχή της πίστης, ήταν η εποχή της ολιγοπιστίας, η εποχή του Φωτός και η εποχή του Σκότους, ήταν η άνοιξη της ελπίδας και ήταν ο χειμώνας της απελπισίας, είχαμε μπρος μας τα πάντα, είχαμε μπρος μας το τίποτε, πηγαίναμε όλοι στον Παράδεισο, πηγαίναμε όλοι στο αντίθετό του»
Ch Dickens, A Tale of Two Cities

«Εσύ κι εγώ Ζόιντ, είμαστε σαν τον Μπιγκ Φουτ. Οι καιροί περνούν, εμείς ποτέ δεν αλλάζουμε…»
Τ Πύντσον, Vineland

«Οι άνθρωποι κάνουν την ίδια τους την Ιστορία, δεν την κάνουν όμως κάτω από ελεύθερες συνθήκες, που διάλεξαν μόνοι τους, μα κάτω από συνθήκες που βρέθηκαν άμεσα, που δόθηκαν και κληρονομήθηκαν από το παρελθόν.»
K Μαρξ, Η 18η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη

«Αυτοί που ελέγχουν το Μικροσκοπικό, ελέγχουν τον κόσμο»
Τ Πύντσον,
Mason & Dixon

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Alexis, save the world !!! we beg u...






«Αυτός ο άνθρωπος θα κάνει την τεράστια διαφορά όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη την Ευρώπη και ίσως και σε όλο τον κόσμο. Εύχομαι στον Αλέξη καλή τύχη. Θα την χρειαστεί. Είναι σκληρό καρύδι. Θα τα καταφέρει », δήλωσε ο διάσημος Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν, προσθέτοντας ότι είναι η ελπίδα της Ελλάδας. Στον διθύραμβο αυτό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι... έχει δει όλες τις ταινίες του σκηνοθέτη και κυρίως το Πλατούν... Όλα αυτά συνέβησαν σήμερα στην Κροατία όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να μιλήσει σε ημερίδα με γενικό τίτλο «η ουτοπία του σοσιαλισμού», με θέμα «Ο ρόλος της ευρωπαϊκής αριστεράς»

Φυσικά δεν έλειπε κι η μεταλακανική Βασίλω...που οσμίστηκε φωτογράφους κι έσκασε μύτη για να πει:


«Τον υποστηρίζω. Άλλωστε, κάποιοι λένε ότι είμαι ο μυστικός του σύμβουλος. Να ξέρετε ότι ανυπομονώ για αυτόν το ρόλο μου. Σε κάθε περίπτωση, είμαι ευτυχής που είμαι εδώ».

Ελπίζω ο Αlexis να τον  ενημέρωσε για την απεργία εν μέσω εξετάσεων, την επιστράτευση και τα λοιπά ώστε να μας χαρίσει άλλο ένα βαθυστόχαστο μπουρδολόγημα για τη σταδιακή συγκρότηση του υπερΕγώ της κυβέρνησης της πίτσας και το βούρκωμα της στο στάδιο του καθρέφτη. 

Ανυπομονώ

Επίσης πολλοί stars θα τραγουδήσουν στο φεστιβάλ Τowards a Utopia of Democracy: Opening
of the Conference με ρεφρέν "Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς".


Και έτσι όπως βλέπω το φίλτατο Βαρουφάκη, 

στυλάτο και γαμάτο, θα τον προτιμούσα να τραγουδά το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου